LaliCup da ali ne?

Dovolj mi je bilo tone vložkov v katerih je plavala kri ves cas menstruacije, vnetij zaradi raznih disav v njih. Tamponi so se mi zdeli se slabsi, zato jih nisem uporabljala. Motilo me je, da v času menstruacije nisem mogla plavati in vsako leto sem molila, da ne bom dobila menze ravno ko grem na morje. Pa še ni mi bilo udobno nositi vložke. Da ne omenjam koliko denarja je šlo za njih in koliko odpadkov je nastalo potem. Zato sem imela željo poskusiti nekaj drugega, poskusila sem LaliCup menstrualno skodelico.


Prvo napišem na kratko kaj sploh je to in potem vam opišem mojo prvo iskušnjo.
Umesti se v nožnico, natančneje v spodnji del zato je primerna tudi za tiste, ki še niso imele spolnega odnosa. Ne vpija tekočine, ampak jo zbira. Narejena je iz medicinskega silikona, ki ne suši ali draži sluznice. Ne ovira našega gibanja, lahko plavamo, spimo ali športamo,  ostala bo na mestu. Kako? Na vrhuj so luknjice namenjene ustvarjanju nežnega podtlaka.

Od začetka mi je vstavljanje in izstavljanje povzročalo malo težav, morala sem se navaditi in biti sproščena. Pol ure sem sedela na stranišču, da sem jo spravila notri in obratno. Drugi dan sem jo pustila notri več kot 12 ur in mi je premočila, je bila moja krivda, upss. Potem pa težav ni bilo. Je udobna in ko se navadiš jo daš takoj vn in notri, ne smrdi. Vesela sem, da sem se odločila za nakup.
Le pogumne bodite in si jo od začetka večkrat spraznjujte. Sabo imejte vedno vlažilne robčke in plastenko vode če se da, za lažje čiščenje tudi, ko ste zdoma. Torej absolutni da 😊 Če vas zanima kako se vstavlja, čisti, itd. si poglejte tukaj   http://lalicup.si/uporaba/
Good job LaliCup !

Se beremo naslednjič, 
                                        Janja
       

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s